Nove kočne pločice - Ferodo ProTec S - Tahograf

Prijava za korisnike

Prijava za

Članski broj

PIN

Podrška i servis

Pretraživanje

Besplatne e-novine

Nove kočne pločice - Ferodo ProTec S

06.05.2011.

Nove kočne pločice - Ferodo ProTec S

Sigurnost je imperativ kada govorimo o cestovnom prijevozu tereta ili putnika. Pravila automehaničarske struke su oduvijek preporučivala da se pri zamjeni kočnih pločica uvijek mijenja i pripadajući pribor - potisne opruge koje pločice drže uvijek na ispravnoj poziciji u kočnim čeljustima. Na žalost svi smo mi svjesni prakse da mnogi automehaničari prilikom zamjene kočnih pločica ne mijenjaju i dodatni pripadajući pribor.

Stoga je Ferodo, zajedno s Knorr Bremseom i s vodećim proizvođačima vozila razvio potpuno novi tip pločice na kojoj je potisna opruga zavarena za pločicu i mijenja se zajedno sa njom. Izmjena pločica je brža i sigurnija, a sve potencijalne greške pri montaži su izbjegnute. Osim toga pločica je uvijek u kontroliranom kontaktu s čeljustima pa je potrošnja pločice i diska ravnomjernija. Samim time produljuje se životni vijek i pločice i diska. Ispravnim položajem pločica u kočnim čeljustima i ravnomjernom priljubljenošću uz kočni disk,  vibracije i buka pri kočenju su smanjene na najmanju moguću mjeru.

Nove kočne pločice je moguće nabaviti za sve Knorr kočne čeljusti SN7. Kočne pločice za motorna vozila se nabavljaju pod šifrom FCV4296PTS (stare kočne pločice su imale oznaku FCV1373BFE), a pločice za priključna vozila nose oznaku FCV4344PTS (stare kočne pločice su imale oznaku FCV1328BFE). Na kraju ono najbolje - cijene ovakvih pločica su istovjetne cijenama starih kočnih pločica. Nazovite nas.

Pratite nas na Facebooku

Pratite nas na Facebooku

I mi smo na Facebooku, baš kao i vi. više
Mobileye - sigurnost u prometu

Mobileye - sigurnost u prometu

Mobileye - sigurnost u prometu više
VDO SmartLink

VDO SmartLink

Bluetooth veza s digitalnim tahografom više
FM RIBAS® - vozačev osobni trener

FM RIBAS® - vozačev osobni trener

FM RIBAS™ pruža informacije vozačima kao pomoć u poboljšanju stila i načina vožnje kroz upozorenja vozača prema predefiniranim događajima više
Inovativan i neophodan komplet prve pomoći

Inovativan i neophodan komplet prve pomoći

Mučne zamjene guma su sada stvar prošlosti s WABCO kompletom za krpanje guma Tire Premium Seal. više
VDO papir za printanje

VDO papir za printanje

Izaberite originalni VDO papir za štampač u digitalnom tahografu jer ispis mora biti vidljiv tijekom 2 godine koliko traje zakonska obveza njihovog čuvanja. više
Čitač tahografskih listića

Čitač tahografskih listića

Najbrži i najlakši način očitavanja tahografskih listića svih vrsta analognih tahografa. više

Info kutak