ISO certifikati - Tahograf

Prijava za korisnike

Prijava za

Članski broj

PIN

Podrška i servis

Pretraživanje

Besplatne e-novine

ISO certifikati

ISO

S ponosom ističemo da je ISO certifikatima 9001:2015 (upravljanje kvalitetom) i 1400:2015 (upravljanje okolišem) dodijeljenim 14. srpnja 2016. godine tvrtci Tahograf d.o.o. od strane QS Zürich AG, obuhvaćen sustav zakonskog ispitivanja tahografa, kalibracije i ugradnje tahografa, servisa gospodarskih vozila i veleprodaje cjelokupnog asortimana za gospodarska vozila.

Vodeći se ciljevima naše poslovne politike, jedna od poslovnih odluka zacrtana u 2015. godini je bila da do sredine 2016. godine pripremimo i uspješno završimo proces certifikacije kvalitete za norme ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015. U procesu pripreme sudjelovali su svi djelatnici certifikacijom obuhvaćenih odjela tvrtke Tahograf d.o.o i sa zadovoljstvom možemo istaknuti da su postignuti procesi unaprijedili naše poslovanje i prema našim dobavljačima i prema korisnicima naših usluga. Nadamo se da ćete i vi kao postojeći ili novi korisnik naših usluga to vrlo lako primijetit i imati koristi od ovih procesa.

Servis tahografa je oduvijek bio naš reprezentativni predstavnik strogih ispitnih procedura, jasno opisanih od strane zakonodavstva Europske unije, Republike Hrvatske ali i do sada nadziran od strane najvećeg svjetskog proizvođača tahografa - VDO-a. Dobivanje certifikata kvalitete i certifikata sustava upravljanja okolišem samo su posljedica višegodišnjeg kvalitetnog rada u ovom području.

Servis gospodarskih vozila je naša najnovija djelatnost kojom se bavimo već deset godina. Međutim, dobra opremljenost servisa (5 tehnoloških linija, 3 kanala za pregled vozila, 6 dizalica za podizanje najtežih vangabaritnih vozila, 2 dizalice za podizanje lakih dostavnih vozila, valjci za ispitivanje kočnica, tokarilica za kočnice, razvlačilica, ispitni stol za pneumatiku, dijagnostika za sva motorna i priključna gospodarska vozila itd.), zatim veliki broj visokomotiviranih i školovanih majstora mehaničara te jasno opisane procedure prijema, popravka i predavanja vozila, omogućila nam je stjecanje certifikata i na ovom području. Posebno smo ponosni našom brigom za očuvanje okoliša jer se u svakom servisu vozila proizvodi relativno velika količina otpada koji se sukladno uputama i našim partnerima, jasno skladišti, odvaja i propisno zbrinjava.

Veleprodaja rezervnih dijelova renomiranih svjetskih proizvođača poput Continental-VDO, Mann-Hummel, Wabco, Knorr, Haldex, Febi, Ferodo, MiX-Telematix itd. je samo dio našeg poslovanja koji je u postupku dobivanja certifikata podignut na višu razinu kvalitete. Dobivanjem certifikata garantiramo da će sva naša isporučena roba biti dostavljena/isporučena u dogovorenim terminima, a eventualna nesukladnost da će biti riješena u najkraćem mogućem roku na zadovoljstvo naših stranaka. Zahvaljujemo se svim našim dobavljačima i kupcima koji su u postupku dobivanja certifikata imali strpljenja i volje da sudjeluju u raznim postupcima ispitivanja zadovoljstva i internim ocjenama našeg rada.

Stručnost svih naših djelatnika - bilo u servisu tahografa, vozila ili u veleprodaji rezervnih dijelova održavamo redovnim školovanjima i edukacijama. Svima njima se posebno zahvaljujemo što su ovaj postupak shvatili krajnje ozbiljno i što su svojim svakodnevnim radom pridonijeli dobivanju i zadržavanju certifikata.

Tahograf d.o.o.
Uprava

 

Pratite nas na Facebooku

Pratite nas na Facebooku

I mi smo na Facebooku, baš kao i vi. više
VDO papir za printanje

VDO papir za printanje

Izaberite originalni VDO papir za štampač u digitalnom tahografu jer ispis mora biti vidljiv tijekom 2 godine koliko traje zakonska obveza njihovog čuvanja. više
VDO SmartLink

VDO SmartLink

Bluetooth veza s digitalnim tahografom više
TISweb Motion

TISweb Motion

Držite svoju flotu pod nadzorom. Isprobajte 30 dana besplatno. više
Čitač tahografskih listića

Čitač tahografskih listića

Najbrži i najlakši način očitavanja tahografskih listića svih vrsta analognih tahografa. više
Inovativan i neophodan komplet prve pomoći

Inovativan i neophodan komplet prve pomoći

Mučne zamjene guma su sada stvar prošlosti s WABCO kompletom za krpanje guma Tire Premium Seal. više
Mobileye - sigurnost u prometu

Mobileye - sigurnost u prometu

Mobileye - sigurnost u prometu više

Info kutak