Postali smo PRVA ovlaštena radionica za ispitivanje PAMETNIH TAHOGRAFA u Republici Hrvatskoj! - Tahograf

Prijava za korisnike

Prijava za

Članski broj

PIN

Podrška i servis

Pretraživanje

Besplatne e-novine

Postali smo PRVA ovlaštena radionica za ispitivanje PAMETNIH TAHOGRAFA u Republici Hrvatskoj!

25.04.2019.

S ponosom vas obavještavamo da je Tahograf d.o.o. u Svetoj Nedelji postao PRVA ovlaštena radionica za ispitivanje PAMETNIH TAHOGRAFA u Republici Hrvatskoj!

 Ako ste ovih dana kupili novo vozilo s tahografom - onda ste zasigurno u vozilu dobili tahograf VDO DTCO 4.0 – riječ je o pametnom tahografu. Ova vrsta tahografa ima cijeli niz dodatnih funkcija koje će u budućnosti olakšati život vozaču i prijevozniku. Pametni tahograf ima tzv. GNSS funkciju (bilježi poziciju vozila), DSRC funkciju (omogućuje daljinsko slanje podataka prema inspekcijskim tijelima), ITS funkciju (omogućava informatičko povezivanje i slanje pojedinih podataka na pametne telefone vozača ili na zaslone kompjutera upravitelja prijevoza), ima novi tip senzora kretanja (na koje treba postaviti novi tip plombi) itd.

 

Pametne tahografe će moći ispitivati samo one ovlaštene radionice koje su opremljene odgovarajućom opremom, koje imaju osposobljene kadrove, koje je u tu svrhu ovlastilo Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture i koje imaju ovlaštene tehničare s novim tipom servisnih kartica druge generacije. Tahograf d.o.o. u Svetoj Nedelji je upravo takva radionica koju trebate – obratite nam se s povjerenjem! Kvalitetnim, točnim i stručnim ispitivanjem pametnog tahografa izbjeći ćete sve neugodnosti i nepravilnosti koje na cesti mogu imati vaši vozači, vozila i tvrtke prilikom susreta s nadležnim inspekcijskim tijelima. Ispitivanje ćemo provesti na propisanoj VDO opremi po proceduri najvećeg proizvođača tahografa u svijetu – VDO. Upravo ova procedura, oprema i svi zapisi koji će ostati nakon zakonskog ispitivanja tahografa, garantiraju vam da gdje god se vozili s vašim tahografom po državama EU – u Njemačkoj, Francuskoj, Italiji i Hrvatskoj, vaše vozilo neće imati nikakvih problema sa zakonskim ispitivanjem tahografa. Naglašavamo, radionice za tahografe koje obavljaju ispitivanje digitalnih tahografa, ne postaju automatizmom ovlaštene za ispitivanje i pametnih tahografa – to mogu samo one radionice koje su zadovoljile zahtjeve novog Pravilnika o radionicama za tahografe koji je sada u potpunosti usklađen s EU propisima, a Tahograf d.o.o. je prva takva radionica u Republici Hrvatskoj.   

 

Radno vrijeme radionice za tahografe u Svetoj Nedelji je svaki radni dan od 7:00 do 18:00 h i svake subote od 8:00 do 13:00 h. Kontakt brojevi servisa tahografa: 01/3795-738; 099/3109-952 ili 098/496-526

 

Pratite nas na Facebooku

Pratite nas na Facebooku

I mi smo na Facebooku, baš kao i vi. više
VDO papir za printanje

VDO papir za printanje

Izaberite originalni VDO papir za štampač u digitalnom tahografu jer ispis mora biti vidljiv tijekom 2 godine koliko traje zakonska obveza njihovog čuvanja. više
VDO SmartLink

VDO SmartLink

Bluetooth veza s digitalnim tahografom više
TISweb Motion

TISweb Motion

Držite svoju flotu pod nadzorom. Isprobajte 30 dana besplatno. više
Čitač tahografskih listića

Čitač tahografskih listića

Najbrži i najlakši način očitavanja tahografskih listića svih vrsta analognih tahografa. više
Inovativan i neophodan komplet prve pomoći

Inovativan i neophodan komplet prve pomoći

Mučne zamjene guma su sada stvar prošlosti s WABCO kompletom za krpanje guma Tire Premium Seal. više
Mobileye - sigurnost u prometu

Mobileye - sigurnost u prometu

Mobileye - sigurnost u prometu više

Info kutak