Proizvodi i rješenja - Tahograf

Prijava za korisnike

Prijava za

Članski broj

PIN

Podrška i servis

Pretraživanje

Besplatne e-novine

Proizvodi i rješenja

U nastavku su proizvodi, rješenja i usluge koje želimo izdvojiti i prezentirati Vama - našim vjernim korisnicima, jer isti mogu uvelike olakšati, pojednostaviti i pojeftiniti Vaše poslovanje i svakodnevni rad Vaših djelatnika a samim time ćete moći ponuditi kvalitetnije i bolje usluge za krajnje korisnike.

DriveMate - ID i osobni trener vozača

Najbolje od oba svijeta u jednom pametnom uređaju > pomoć vozačima u vožnji, promptna vizualna i zvučna upozorenja vozaču u slučaju prekoračenja, bilježenje privatne i poslovne vožnje, identifikacija uz RFID/NFC kartice ili tagove, aktivacija alarma pritiskom na tipku

Detaljnije o proizvodu

TISweb Motion

Isprobajte mjesec dana potpuno besplatno aplikaciju TISweb Motion* i uživo na vašem zaslonu prikažite trenutni položaj i rute vaših vozila te podatke o aktivnostima vozača i preostalim vremenima vožnje, bez obzira koristite li pametni telefon, računalo ili tablet.

Detaljnije o proizvodu

VDO SmartLink-Bluetooth veza s digitalnim tahografom

Ako imate pametni telefon (a tko ga danas nema) i ako u svom vozilu imate VDO digitalni tahograf koji ima hrvatski jezik onda imate gotovo sve preduvjete da telefon povežete s tahografom i pomoću telefona njime upravljate. Nedostaje vam samo jedan mali uređaj koji se naziva VDO SmartLink, a u stvari je riječ o Bluetooth adapteru koji se postavi u digitalni tahograf i kojim se povezuju telefon i tahograf.

Detaljnije o proizvodu

Mobileye-sigurnost u prometu

Znate li koje je ograničenje brzine na nekoj cesti? Koliko puta ste se vozeći po cesti zapitali – koje je sada ograničenje brzine na ovom mjestu? Naravno, nekoliko kilometara prije tog mjesta je bio znak za ograničenje brzine ali niste obraćali pažnju na njega, vidjeli ste ga ali ste kasnije zaboravili koje je ograničenje bilo postavljeno ili ga jednostavno niste vidjeli. Sada postoji rješenje (koje se već redovno implementira u pojedine skuplje osobne automobile), a koje je moguće ugraditi i u vaše vozilo (bilo koje vrste) i koje će vas u svakom trenutku obavještavati i o mnogim drugim situacijama u prometu bitnim za sigurnost prometa na cestama - MOBILEYE.

Detaljnije o proizvodu

Mix Fleet mobile

Dostupna za iPhone i Android pametne telefone, Mix Fleet Mobile aplikacija osmišljena je kako bi vam pružila potrebne informacije i omogućila nadzor čak i kada ste na putu. Koristeći Vaše postojeće FM-web pristupne podatke možete odmah započeti s korištenjem Mix Fleet Mobile aplikacije bez ikakvih dodatnih troškova.

Detaljnije o proizvodu

FM Communicator (FM3306, FM3316)

FM Communicator predstavlja centralnu komponentu FM sustava koja se ugrađuje u vozilo/stroj, a služi za prikupljanje, obradu, pohranu i prijenos podataka koji su prikupljeni s vozila/stroja.

U uređaju su integrirani:
     - GPS modul (za prikupljanje informacija o položaju)
     - Memorija za privremenu pohranu prikupljenih podataka
     - GSM/GPRS modul za komunikaciju i prijenos podataka prema poslužitelju s aplikacijskom podrškom
     - Sučelja za priključak dodatnih modula i senzora

Detaljnije o proizvodu

Usluga pohranjivanja i analize podataka iz tahografa

Rješenje za obvezu arhiviranja i analize podataka iz tahografskih listića, digitalnog tahografa i kartice vozača.

Detaljnije o proizvodu

FM RIBAS™ panel - vozačev osobni trener

FM RIBAS™ pruža informacije vozačima kao pomoć u poboljšanju stila i načina vožnje, kroz upozorenja vozača prema predefiniranim događajima.

Događaji vozača i vozila se evidentiraju u memoriji FM računala u vozilu (OBC) i šalju u FM-Web bazu podataka kako bi bili spremni za analizu i izvješćivanje.

Putem Ribas™ panela isti se podaci prezentiraju vozaču u stvarnom vremenu u vizualnom i zvučnom obliku.

Detaljnije o proizvodu

VDO Printer papir

Pažljivo pri izboru papira za vaš digitalni tahograf. Izaberite originalni VDO papir za štampač u digitalnom tahografu jer ispis mora biti vidljiv tijekom 3 godine koliko traje zakonska obveza njihovog čuvanja.

Detaljnije o proizvodu
Pratite nas na Facebooku

Pratite nas na Facebooku

I mi smo na Facebooku, baš kao i vi. više
VDO papir za printanje

VDO papir za printanje

Izaberite originalni VDO papir za štampač u digitalnom tahografu jer ispis mora biti vidljiv tijekom 2 godine koliko traje zakonska obveza njihovog čuvanja. više
VDO SmartLink

VDO SmartLink

Bluetooth veza s digitalnim tahografom više
TISweb Motion

TISweb Motion

Držite svoju flotu pod nadzorom. Isprobajte 30 dana besplatno. više
Čitač tahografskih listića

Čitač tahografskih listića

Najbrži i najlakši način očitavanja tahografskih listića svih vrsta analognih tahografa. više
Inovativan i neophodan komplet prve pomoći

Inovativan i neophodan komplet prve pomoći

Mučne zamjene guma su sada stvar prošlosti s WABCO kompletom za krpanje guma Tire Premium Seal. više
Mobileye - sigurnost u prometu

Mobileye - sigurnost u prometu

Mobileye - sigurnost u prometu više

Info kutak