Logo

Odaberite jezik

Zaštita od krađe goriva

Muči vas pomisao da bi iz spremnika goriva vaših vozila moglo nestati gorivo ili ste se već susreli s tim neugodnim iskustvom? Riješite se ove brige ugradnjom sustava fizičke zaštite spremnika od krađe goriva a po želji ga nadogradite i sustavom dojave te alarma i mirno spavajte.

U ponudi imamo različite izvedbe modula zaštite koji ultimativno štite od pokušaja krađe goriva iz spremnika, bilo da imate kamione, autobuse ili dostavna vozila. 

Ugradnja sustava je brza, sigurna i jednostavna bez ikakve mehaničke modifikacije vašeg spremnika goriva, zahvaljujući specijalnom sustavu ugradnje (bez vijaka, bez zakovica, bez ljepila i silikona). 

Zahvaljujući specijalno konstruiranom unutrašnjem dijelu modula za zaštitu, dolijevanje goriva odvija se bez prolijevanja, turbulencija i povratnih valova (testirano na pumpi protoka 120L/min). 

U ponudi imamo module za sve originalne spremnike Mercedes, MAN, Iveco, DAF, Volvo, Scania i Renault kamione te različite izvedbe za dostavna vozila i autobuse. 

Imate flotu vozila sa spremnicima za koje nemamo gotove module za zaštitu – i njih možemo izraditi po mjeri na vaš zahtjev! 

Odaberite rješenje koje vam najviše odgovara 

  • Prema vrsti vozila 
  • Kamioni 
  • Dostavna vozila 
  • Prema razini zaštite od krađe 
  • Fizička zaštita 
  • Fizička zaštita i sustav dojave 
  • Fizička zaštita, sustav dojave i alarm 

Želite postati klijent? -> Dogovorite razgovor s komercijalistom

Trebate i sustav GPS praćenja vozila u kombinaciji sa zaštitom od krađe goriva - > Pogledajte više informacija 

Već imate GPS sustav praćenja vozila -> Pošaljite upit za integraciju našeg rješenja za zaštitu od krađe goriva 

Tražim ponudu

Odaberite proizvod ili uslugu za koju ste zainteresirani

eNovine

Upišite svoju adresu e-pošte i primajte informacije o ponudama tvrtke Tahograf.

Kontakti

Sustavi kvalitete

U skladu s misijom društveno odgovornog poslovanja Tahograf zadovoljava sve ekološko-ekonomske aspekte održivog poslovanja te doprinosi povećanju razine sigurnosti na cestama i očuvanju okoliša. Ponosni smo nositelji certifikata kvalitete ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001, te znaka Hrvatska kvaliteta

Saznajte više

Društvene mreže

Pronađite nas na sljedećim društvenim mrežama:

Icon Up

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »