Logo

Odaberite jezik

Tahografski listići

Tahografski je listić sastavni dio tahografa. Obratite nam se za narudžbu.

Kvaliteta i točnost zapisa na listiću ovisna je, kako o tahografu, tako i o samom listiću. Stoga je preporuka proizvođača tahografa VDO da zadržite nivo kvalitete koju već imate u vozilu korištenjem originalnih VDO tahografskih listića. Nemojte umanjivati tu kvalitetu korištenjem neoriginalnih listića koji mogu uzrokovati kvar na tahografu. 

VDO, preko svoje mreže ovlaštenih servisa, prati statistiku kvarova i njihovih uzroka. Dugogodišnje je iskustvo pokazalo da je jedan od uzročnika kvarova tahografa, upotreba nekvalitetnog tahografskog listića. Precizni mjerni mehanizam tahografa je osjetljiv na takozvanu «papirnu prašinu» koja se stvara od neadekvatnog papira od kojeg razni proizvođači rade svoje tahografske listiće. 

Tražim ponudu

Odaberite proizvod ili uslugu za koju ste zainteresirani

eNovine

Upišite svoju adresu e-pošte i primajte informacije o ponudama tvrtke Tahograf.

Kontakti

Sustavi kvalitete

U skladu s misijom društveno odgovornog poslovanja Tahograf zadovoljava sve ekološko-ekonomske aspekte održivog poslovanja te doprinosi povećanju razine sigurnosti na cestama i očuvanju okoliša. Ponosni smo nositelji certifikata kvalitete ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001, te znaka Hrvatska kvaliteta

Saznajte više

Društvene mreže

Pronađite nas na sljedećim društvenim mrežama:

Icon Up

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »