Logo

Odaberite jezik

WABCO

WABCO je vodeći globalni dobavljač tehnologija i upravljačkih sustava za sigurnost i učinkovitost gospodarskih vozila.

Image in Article

WABCO

Od 1869. godine WABCO razvija inovativne sustave kako bi vozila bila sigurnija i lakša za upravljanja na cestama. Danas WABCO ima revolucionarne inovacije za naprednu pomoć vozaču, kočenje. ovjes, aerodinamiku za svjetske proizvođače komercijalnih kamiona, autobusa, prikolica i automobila. Sa 16.000 zaposlenika od kojih je 2600 inžinjera - u 40 zemalja, WABCO je razvio jedinstvenu inovativnu kulturu. Uspjeh WABCO-a ovisi o uporabi njihovih tehnologija i globalnih resursa, iskustvu, talentu te kreativnosti zaposlenika.

Korijeni WABCO-a sežu još od 1869. godine od izuma revolucionarnog sustava zračnih kočnica Georgea Westinghousea. Taj tehnološki iskorak uvelike je poboljšao sigurnost i učinkovitost američkih nacionalnih željeznica. Iste godine inžinjerski genij George Westinghouse osnova je WABCO (Air Brake Company). Kompanija je uz razvoj željezničke tehnologije ostvarila i veliki napredak u industriji komercijalnih vozila u Europi i Sjevernoj Americi. 1968. godine WABCO je preuzeo American Standard Companies Inc., a 1. kolovoza 2007.godine postao je neovisna tvrtka uvrštena na njujoršku burzu pod simbolom dionica WBC.

WABCO ACADEMY

WABCO ACADEMY nudi visokokvalitetne programe poslovnog usavršavanja i savjetovanja u industriji komercijalnih vozila. Nudi niz programa tehničke obuke koji uključuju instalaciju, dijagnozu i održavanje sustava zračnog kočenja komercijalnih vozila. Također pruža obuku iz elektroničkih sustava kontrole kočenja i dinamike vožnje koje je razvio i proizveo WABCO.

Treninzi se održavaju na adresi Bani 100 - Zagreb a vrste i termini standardnih tehničkih treninga u 2022. godini su sljedeći:

  • BASIC& ABS: svibanj (04.05.-06.05.) i listopad (11.10.-13.10.)
  • TEBS C/D & TECAS : svibanj (17.05.-19.05.) i prosinac (13.12.-15.12.)
  • TEBS E: lipanj (07.06.-09.06.) i siječanj (24.01.-26.01.2023)
  • TRUCK EBS&ECAS: studeni (08.11.-10.11)
Image in Article

Prijavite se na WABCO školovanje putem obrasca iz priloga ili se javite na e-mail: edukacija@tahograf.hr

WABCO katalog kabela

WABCO katalog kabela.pdf

Preuzmi (11,91 MB)
WABCO katalog

WABCO katalog.pdf

Preuzmi (12,59 MB)

Prijavnica za Wabco seminar

Odaberite seminare kojima želite prisustvovati

Partneri

eNovine

Upišite svoju adresu e-pošte i primajte informacije o ponudama tvrtke Tahograf.

Kontakti

Sustavi kvalitete

U skladu s misijom društveno odgovornog poslovanja Tahograf zadovoljava sve ekološko-ekonomske aspekte održivog poslovanja te doprinosi povećanju razine sigurnosti na cestama i očuvanju okoliša. Ponosni smo nositelji certifikata kvalitete ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001, te znaka Hrvatska kvaliteta

Saznajte više

Društvene mreže

Pronađite nas na sljedećim društvenim mrežama:

Icon Up

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »